Історія брендів: Huilerie de Lapalisse Купити / Новости - интернет магазин WINETIME, Киев
Кошик порожній
Додання товару в кошик

Історія брендів: Huilerie de Lapalisse

06.10.2020
Бренд: Huilerie de Lapalisse
Переклад: Уілер де Лапалісс
Країна: Франція
Факти про бренд: харчові масла "Huilerie de Lapalisse" виробляються у Франції в провінції Бурбон (Bourbonnais). Це сімейне підприємство засноване в 1898 році Авелем Пайярдом (Abel Paillard). З самого початку виробництва до нашого часу в процесі виробництва масел використовуються гранітні млини і преси, всі ці традиційні технології в поєднанні з новітніми технологіями і ретельним відбором сировини дають на виході якісний продукт.
Продукція компанії "Huilerie de Lapalisse" продається по всьому світу: в країни Європи, Азії, Північної та Південної Америки, Африки та Океанії. Ресторани, кафе, супер-маркети всюди можна знайти їхню продукцію.
 
 
 
Масло волоського горіха володіє красивим бурштиновим кольором і насиченим горіховим смаком і ароматом. Через рекордно високий вміст вітаміну Е і жирних кислот Омега-6 і Омега -3, масло волоського горіха є унікальним за своїми цілющими і поживними властивостями.
Ідеально підходить для приготування салатних заправок і соусів, риби на грилі, випічки і цукерок. Не рекомендуємо використовувати для гарячих соусів, так як при нагріванні масло волоського горіха може дати небажану гірчинку.
Склад: Масло волоського горіха першого холодного віджиму 100%.
 
 
 
Масло фундука отримують з насіння ліщини звичайної. Про використання фундука в їжу згадується понад 5000 років тому, в стародавніх китайських манускриптах. У Стародавній Греції і Стародавньому Римі фундук служив не тільки продуктом харчування, але і лікарським засобом, і був широко поширений. Масло фундука Біо, справжня знахідка для гурманів! Воно багате омега-6 і омега-3 жирними кислотами, олеїнової кислотою, що сприяє зниженню рівня шкідливого холестерину, вітамінами B1, B2, B6, C, антиоксидантами, мікроелементами (кальцієм, залізом, магнієм, цинком, натрієм, фосфором, калієм). Масло легко засвоюється, незамінне при занепаді сил, великих фізичних навантаженнях, в цілях загального зміцнення імунітету та профілактики атеросклерозу і артеріальної гіпертонії.
 
 
 
Масло фісташок отримують методом 1-го холодного віджиму з добірних фісташок. Масло фісташок покращує настрій, а також багате на вітаміни A, B1, E і амінокислотами.
 
Поради щодо використання: фісташкове масло це натуральне і корисне "джерело смаку", яке надає дивовижний смак і аромат звичним стравам! Додавайте його в салати і каші, м'яса, дичини, риби, варених овочів, поливайте їм морозиво, додавайте при випічці в кондитерські вироби. Експеріментіруйте- це смачно! Масло фісташок не підходить для смаження. Додавайте фісташкове масло до гарячих страв в завершенні приготування.
 
 
 
Мигдальне масло з давніх часів вважалося маслом краси. За свідченнями літописців ще Клеопатра використовувала його, щоб зробити шкіру м'якою і ніжною. Мигдальне масло широко застосовується в косметичній промисловості, але не варто забувати і про використання в кулінарії. Додайте всього кілька крапель в вашу випічку або зовсім замініть їм вершкове масло або маргарин- ваші торти придбають вишуканий мигдальний смак. Ви можете купити краще мигдальне масло за найкращою ціною в Oliva & Co.
 
Поради щодо використання: мигдальне масло це натуральне і корисне "джерело смаку", якие надає дивовижний смак і аромат звичним стравам! Додавайте його в салати і каші, до риби, варених овочів, поливайте їм морозиво, додавайте при випічці в кондитерські вироби. Експеріментіруйте- це смачно! Мигдальне масло не підходить для смаження. Додавайте мигдальне масло до гарячих страв в завершенні приготування.
 
 
 
Масло першого холодного віджиму з плодів авокадо вироблено вручну при строгому дотриманні традиційних способів, придуманих 150 років тому, відзначено численними нагородами у Франції і в усьому світі. Масло авокадо темно зеленого кольору, на прямому сонячному світлі - коричневе, з легким горіховим ароматом. Авокадо незвичайний фрукт. Крім того, що за смаком він більше нагадує овоч, він ще і занесений в книгу Гінесса як фрукт, який лідирує по калорійності. У ньому дуже високий вміст легкозасвоюваних жирів, ефірних масел, антиоксидантів (в т.ч. сквален) і вітамінів. Регулярне вживання в їжу масло авокадо покращує загальний стан та настрій, підвищує працездатність, усуває головний біль і безсоння. Крім цього, масло авокадо прекрасний афродизіак. Ідеально підходить не тільки для заправки салатів, але і для обсмажування м'яса, риби і овочів, тому що не втрачає смакову якість при термообробці. Вважається дієтичним продуктом, масло авокадо навіть додають в суміші для дитячого харчування, так як воно не має протипоказань.
 
Склад: Масло авокадо 100%.
 
 
 
Масло з виноградних кісточок містить більше 100 активних компонентів, мікро- і макроелементи, протеїн, вітаміни А, В, С і РР, дубильні речовини. Джерело поліненасиченої лінолевої кислоти Омега 6 (74%). У 1 столовій ложці олії міститься добова норма вітаміну Е. Масло нормалізує водно-сольовий баланс, знижує ризик серцево-судинних захворювань і утворення пухлин.
 
Поради щодо використання: масло з виноградних кісточок має нейтральний смак і ідеально підходить для смаження або фондю! Також їм можна заправляти салати і використовувати в соусах і заправках. Ви також можете його додатково ароматизувати перцем чилі, трюфелями і травами. У косметичних цілях відмінно підходить для масажу та догляду за шкірою, покращуючи тонус і структуру. Ефективно при боротьбі зі зморшками, сприяють усуненню целюліту.
 
 
 

Статті по темі