Історія брендів: Maple Joy Купити / Новости - интернет магазин WINETIME, Киев
Кошик порожній
Додання товару в кошик

Історія брендів: Maple Joy

28.09.2020

Бренд: Maple Joy

Країна: Франція

Факти про бренд: Компанія Yves Michaud була утворена ще в 1920 році у Франції і доросла до європейського лідера в поставках меду, сиропів агави, а також кленових сиропів.

Компанія створила бренд Maple Joy в 2000 році, і зараз бренд продається в 55 країнах! Це кооперація з відомим виробником Biodelices. Власник компанії завжди був рухомий інноваціями, і саме це зробило компанію одним з головних гравців на ринку.

Чистий кленовий сироп Maple Joe виготовляється у Франції з кленового соку, зібраного в глибинах канадських лісів в провінції Квебек. Квебек виробляє 72% всіх кленових сиропів в світі!

Дуже важливо, що не всі кленові дерева-однакові.

Основні види кленів, що застосовуються для виробництва кленового сиропу, - це клен цукровий (Acer saccharum), клен чорний (Acer nigrum), клен червоний (Acer rubrum), клен гостролистий (Acer platanoides). Ці види використовують через високий (2-5%) вміст цукру в їх соку. Рідше використовуються клен ясенелистий (Acer negundo), клен сріблястий (Acer saccharinum) і клен крупнолистний.

У Maple Joy використовують саме клен цукровий, який знаходиться в високогірних районах, так як дерева ростуть в сухому грунті, що дає максимальну концентрацію смаку і аромату.

Кленовий сироп з його чудово карамелізованим смаком - здорова альтернатива цукру! Як і всі хороші кленові сиропи, він не містить добавок і консервантів. Його глікемічний індекс нижче, ніж у білого цукру, і він дуже солодкий. У порівнянні з тим же кількістю цукру в ньому на 33% менше калорій! Він простий у використанні і розчиняється як в теплі, так і в холоді. Ви можете використовувати його для підсолоджування млинців, панкейк або йогурту або просто в якості замінника цукру у випічці!

Ви знали?

1 чайна ложка кленового сиропу (5 г) = 13,3 ккал

1 чайна ложка цукру (5 г) = 20 ккал

Опис:

Традиційний компонент багатьох канадських і американських страв. Проводиться шляхом уварювання кленового соку без додавання будь-яких хімічних компонентів: консервантів, барвників, ароматизаторів, саме тому у кленового сиропу немає протипоказань. На відміну від білого цукру, який при обробці втрачає всі корисні властивості, кленовий сироп зберігає всі свої поживні речовини. Містить мінерали, такі як залізо, марганець, магній, кальцій, калій, фосфор, натрій, цинк, практично всі вітаміни групи В.

Статті по темі