До бесплатной доставки вам осталось : 1000 грн.
Залиште свій номер телефону, і ми зателефонуємо Вам через кілька хвилин!
Історія брендів: Villa Montepaldi25.05.2020Бренд – Villa Montepaldi Країна – Італія, Тоскана Факти – Розташована на крайній півночі пагорбів Кьянті Vіlla Montepaldі своїми 323-ма гектарами (45 га засаджено виноградом і 45 га - оливковими деревами) охоплює більшу частину гори, яка простягається з вершини старовинного селища, однойменного з річкою Пеза (Сан Кашья Валь ді Пеза). Исторія створення – Її історія нерозривно пов'язана з історією шляхетних флорентійських сімей (Accіaіolі, Medіcі, Corsіnі). Хоча Вілла Монтепальді не так відома, як багато інших володіннь Кьянті, вона є однією з найстаріших: в XII столітті вона належала монастирю Пассіньяно, який продав її сім'ї Джандонато, яка, в свою чергу, продала її сім'ї Аччайолі, що були одними з найважливіших банкірів Флоренції. У 1487 році вони передали власність Лоренцо Медічі, щоб погасити борг, і, як і було прийнято на практиці, адміністратори сім'ї Медічі розширили власність і перетворили її в самостійний фермерський комплекс, який виробляв в основному вино, оливкову олію і вирощував зерно. У 1627 році Marchesi Corsini придбав нерухомість у Медічі і розширив її, зробивши її одним з найпродуктивніших фермерських комплексів в Тоскані. Університет Флоренції придбав Azienda Agricola di Montepaldi в1989 році і до цих пір залишається його єдиним власником. З тих пір він перетворився на важливий центр державних і приватних досліджень зі своїми сучасними і обладнаними лабораторіями, де здійснюється програма Master vіtіcultural program. Крім вирощування і просування сільськогосподарської продукції, компанія бере участь в академічній дослідницькій та викладацькій діяльності. На сьогоднішній день сільськогосподарська компанія Montepaldi є єдиним італійським випадком університетської ферми, керованої комерційною компанією.
Villa Montepaldi Ateneo Sauvignon Toscana 2018 Опис – Це безумовно одне з найважливіших вин, вироблених компанією Villa Montepaldi. Біле тосканське вино з північної душею, веселе і середземноморське. Це динамічне вино, приємно округлене і огортає ароматом агрусу, лайма, персика, шавлії, гліцинії, м'яти і маракуї. У вині хороший баланс алкоголя, залишкового цукру і кислотності. Виготовляють 7тис пляшок в рік. Ферментація в нержавіючих чанах. Витримка в пляшках не менше 3 місяців. Цей білий тосканец виготовляється з винограду двох терас, з фриульского клону (який дає більше фруктів аромату) і з французького клону (більше квітковий). Гастропоєднання - страви з риби і білого м'яса, м'які сири.
Villa Montepaldi Chianti Сlassico Riserva Tagliafune 2013 Опис – це вино з одного виноградника, висловлює елегантність і характер Кьянті, має красиву еволюцію розвитку. 80% Sangiovese, 5% Cabernet, 5% Merlot, 5% Alicante, 5% Colorino Ферментація відбувається в бетонних чанах зі скляним внутрішнім покриттям при контрольованій температурі протягом 8-10 днів. Мацерація триває 13-14 днів. Витримка в дерев'яних чанах не менше 21 місяця і не менше 3 місяців в пляшці. Аромат ніжний і елегантний, але в той же час інтенсивний, глибокий. Відчуваються нотки вишні, стиглих червоних лісових ягід, тютюну, фіалок, какао і прянощів. Смак приємний, зігріваючий з м'якими округлими солодкими танінами і тривалим післясмаком. Подавати до м'ясних асорті, витриманих сирів, приготовленого на грилі червоного м'яса Потенціал мінімум 3-5 років.
Villa Montepaldi Сastellaccio 2016 Опис – Вино з тосканским серцем і міжнародним характером. Castellaccio виготовляється з 1628 року. Флорентійський університет, нинішній власник з 1989 року, підкоригував Кастеллаччі Крю, створивши інноваційний терасний виноградник, підвищивши екологічну стійкість і якість винограду. Використані виноградні лози і методи обробки надають вину сильний характер, м'якість і округлість. 50% Sangiovese, 50% Merlot. Витримка не менше 12 місяців в барріках з французького дуба другого проходу і 6 місяців в пляшці. Аромат чорної смородини, горобини і прянощів. Збалансований смак і довгий післясмак. Гастропоєднання - червоне м'ясо, дичина, витримані або блакитні сири.
|
Режим роботи
Пн-Пт 9:00-18:00 Сб 10:00-13:00 Нд – вихіднийТелефони
0 (800) 330 370 (050) 315 37 37Залиште свій номер телефону, і ми зателефонуємо Вам через кілька хвилин!
Підписатись
Останні новини та події© Всі права захищені 2024. WINETIME Мы продаем алкоголь только совершеннолетним .
Сайт розроблений дизайн студією VIS-A-VIS