227 грн
Залиште свій номер телефону, і ми зателефонуємо Вам через кілька хвилин!
Історя брендів: Vignerons Catalans07.12.2020Vignerons Catalans - Це група виробників, чия місія - створювати характерні вина, розвивати і забезпечувати визнання вин Руссільйона у Франції і за кордоном !!!
Як провідна компанія на винній арені Руссільйона (1-й за величиною кооператив в Руссільйоні, 2-ий в Лангедок-Руссільйоні), вони відстоюють цінність кооперативного руху і сильну самобутність цих виноробних регіонів. Руссільйон - невеликий регіон, де уживається безліч чудових терруарів, сонячний клімат, теплий вітер ... Все це сприяє сприятливому вирощуванню винограду та виробництва великого асортименту тихих і десертних вин. Вина кооперативу продаються в 40 країнах світу (30% від виробництва експортується, а 70% - продається у Франції). Компанія має достатню кількість медалей і нагород. Новинка на ринку України - лінійка вин 4 Saisons ( «Чотири сезони»). 4 вина і 4 різних стиля, характерних для 4 пор року: Шардоне - весна, Каберне Розе - літо, Мерло - осінь, Каберне Совіньйон - зима. Міжнародні сорти, південний стиглий фруктовий характер, цікавий дизайн, доступність інформації на етикетках (на відміну від вин Бордо або Бургундіі) і відмінний прайс !!!
Vignerons Catalans Pays d'Oc 4 Saisons Chardonnay Виноград збирають вночі при повній зрілості. Делікатно пресуєть, а потім освітлюють холодом. Ферментація так само проходить при низькій температурі для збереження сортових особливостей і фруктовості. Для надання більшої тільності і округлості вино деякий час витримують на осаді з періодичним перемішуванням. Аромат білих квітів, фруктів (особливо груш) і цитрусових, складний, маслянистий. Смак добре збалансований, з приємною свіжістю, насичений, з нотами меду і лісового горіха. Це Шардоне демонструє поєднання свіжості і солодкості, яке ідеально підходить до риби, приготовленої на грилі і до перших весняних виходів на терасу. Подавати як аперитив або в супроводі з морепродуктами, білим м'ясом і молодими сирами.
Vignerons Catalans Pays d'Oc 4 Saisons Cabernet Rose Виробник асоціює це вино з літом. Це свіже і фруктове рожеве вино - ідеальний компаньйон для релаксу! Виноград збирають рано вранці для збереження свіжості. Для отримання ніжного рожевого кольору виноград настоюють на шкірці протягом декількох годин без доступу повітря. Після пресування і холодного відстоювання сусло ферментують при низькій температурі. Аромат свіжої малини, червоної смородини, полуниці. Смак прекрасно збалансований, округлий, фруктовий, з приємною свіжістю з присмаком дрібних стиглих червоних ягід. Подавати як аперитив або в парі з рибою та м'ясом на грилі.
Vignerons Catalans Pays d'Oc 4 Saisons Merlot «Осіннє вино» з Мерло. Ділянки були відібрані з кращих виробничих терруарів Лангедок-Руссільйона. Для цього кюве виноградники розташовані на добре дренованих алювіальних терасах, щоб обмежити врожайність. Ретельно відібраний виноград піддається холодній мацерації перед ферментацією. Потім урожай вініфікують традиційним способом з точним контролем температури. Щоб заспокоїти таніни, вино витримують близько 6 місяців в чані перед розливом у пляшки. Аромат стиглих червоних фруктів, спецій і кедра. Смак насичений, з оксамитовими танінами, нотами солодки і ванілі. Подавати зі смаженим м'ясом, пастою, сирними асорті.
Vignerons Catalans Pays d'Oc 4 Saisons Cabernet Sauvignon Що може бути краще для зустрічі зими та супроводу раклетів і фондю, ніж трохи соковитого Каберне Совіньйона? Виноградники розташовані на добре дренованих алювіальних терасах для обмеження врожайності. Ручний збір винограду, м'яке пресування, мацерація на шкірці протягом 8 днів і ферментація при контролі тепрератури. Це вино витримується від 8 до 10 місяців в чанах для кращого дозрівання танінів. Аромат дрібних червоних ягід, спецій і перцю. Смак повний, з елегантними танінами. Подавати в супроводі зі смаженими м'ясними стравами, пастою, середнього віку сирами.
|