567 грн
Залиште свій номер телефону, і ми зателефонуємо Вам через кілька хвилин!
«Полинне вино» від Lustau02.04.2020Lustau Vermut!!! Вермут – алкогольний напій, отриманий на основі вина, спирту, цукру, настою різних трав і прянощів. У перекладі з німецької означає "полин", що є одним з основних його компонентів. Нерідко вермут називають «полинним вином». Коли справа доходить до якісного вермуту, всі дороги зазвичай ведуть до Італії та Франції, де виготовляється переважна більшість відомих аперитивних вин. А Ви знаєте, що виробляють і в інших країнах? Іспанський куштували? Дозвольте представити Вам чарівні вермути від Люстау. Lustau повернув традицію робити вермут на основі хересу. Він ретельно підібрав вина і рослини, які використовуються для виготовлення цих вермутів. Рецепти спрямовані на те, щоб показати сутність і складність хересних вин. Виноробня знаходиться на півдні Іспанії в регіоні Андалусія. Андалусія (Andalucía) - найпівденніша і найвеселіша область країни. Регіон приваблює туристів своїми святами і традиціями, запальними феєріями круглий рік і життєрадісним населенням. Тут найтепліше море, найспекотніше і найдовше літо. Ніде в світі бій биків не займає такого місця, як в Андалусії: жодний ярмарок не обходиться без кориди. Також це батьківщина фламенко (Flamenco) і гаспачо. Тут народилися Дієго Веласкес, Пабло Пікассо, Фредеріко Гарсія Лорка. Звідси Колумб відпливав під іспанським прапором відкривати Америку. Тут жили літературні герої Кармен і Дон Жуан, мандрував Дон Кіхот. Саме тут народжується відоме і улюблене в усьому світі вино херес, яке англійці називають «шеррі». Компанію Emilio Lustau по праву називають одним з найбільших виноробних господарств Іспанії. Якість хересів Lustau відзначена високими нагородами і експертними оцінками фахівців, як в Іспанії, так і в інших країнах світу. Так само компанія виробляє хересний бренді і вермути.
Країна: Іспанія. Регіон: Андалусія. Сорт: паломіно фіно, москатель. Алко: 15%. Цукор: 144г/л. Ціна: 567грн Це суміш сухого, мінерального і свіжого хересу Fino і солодкого і квіткового вина Moscatel. Ботаніка: апельсинова цедра, коріандр, тирлич, ромашка і полин. Останній, основний продукт вермуту, надає знайому гіркоту. Аромат з нотами сушених трав, цитрусових, квітів, меду і спецій. Смак м'який, з пікантною гірчинкою і нотами горіхів. Вермут є досить універсальним напоєм - він входить до складу коктейлів, вживається з льодом, соком, тоніком, джином, подається як аперитив. Також вермут добре поєднується з холодними м'ясними закусками, салатами, бутербродами, пиріжками, куркою, горішками, крекерами, фруктами і твердим сиром. Нагороди: Wine Enthusiast 94бали Країна: Іспанія. Регіон: Андалусія. Сорт: паломіно фіно 80%, москатель 12%, тінтілла де рота 8%. Алко: 15%. Цукор: 150 г/л. Ціна: 567грн Це ідеальне поєднання трьох вин: сухого і свіжого хересу Fino, квіткового і солодкого Москатель і живого і фруктового вина Tintilla de Rota. Привабливий і ніжний рожево-оранжевий колір з мідними відблисками. Квіткові і трав'яні ноти змішуються з фруктовими і пряними ароматами. Звабливі аромати суниці, апельсина і кондитерських виробів з тонким горіховим фоном. У смаку пряні і трав'яні ноти супроводжуються заспокійливої солодкістю. Налийте Lustau Vermut Rosé з вашою улюбленою тонізуючою водою, додайте шматочок рожевого грейпфрута і насолоджуйтесь! Країна: Іспанія. Регіон: Андалусія. Сорт: педро хіменес і паломіно фіно. Алко:15%. Цукор: 155г/л. Витримка: 10 років в бочках з американського дуба по традиційній системі солера-кріадера. Ціна: 567грн Унікальний хересний вермут, виготовлений компанією Lustau і відомим енологом кріплених вин Мануелем Лозано. Вермут роблять із сортів винограду педро хіменес і паломіно фіно, настоюють на ароматних травах (шавлія, полин, коріандр) і апельсинових шкірках. Кожен компонент проходить роздільне настоювання для збільшення екстракції. Основа - Amontillado, сухий і горіховий, з морським характером і Педро Хіменес, солодкий, інтенсивний і оксамитовий. Аромат солодкий, з нотами стиглих фруктів, лимона, трав і відтінком обпаленої бочки. Смак бархатистий, збалансований з тривалим горіховим післясмаком. Нагороди: Wine Enthusiast 92 бали Порада: Вермут містить не менше 75% вина, тому, так само як і вино, він починає взаємодіяти з киснем відразу після першого відкупорювання пляшки. При цьому вермути мають більш високий вміст алкоголю і цукру, тому зберігають свої якості до шести місяців. Зберігайте його в щільно закритій пляшці в холодильнику або прохолодному темному місці. Резюме: Любите експериментувати? Тоді «полинне вино» точно для Вас!) В чистому вигляді, додавши трохи лимонного соку, в пропорції 2 до 3 з улюбленим соком (дуже смачно з грейпфрутовим), з тоніком, просто з льодом ... Словом, пробуйте різні поєднання, щоразу відкриваючи для себе щось нове.
|