Птах в руці з Аделаїда Хілл Купити / Новости - интернет магазин WINETIME, Киев
Кошик порожній
Додання товару в кошик

Птах в руці з Аделаїда Хілл

28.05.2020

Bird in Hand - всесвітньо відомий виробник прекрасного високоякісного австралійського вина. Виготовляє чотири рівні вин: MAC, Nest Egg, Bird in Hand та Two in the Bush.

Bird in Hand («Птах в руці») є найбільш відомим вином з Аделаїдських пагорбів на півдні Австралії.

Історія виноробні Bird in Hand розпочалась у 1997 році, коли засновник Ендрю Нугент (Andrew Nugent), та його батько Майкл Нугент (Michael Nugent) опинились на зруйнованій молочній фермі у новому винному регіоні – Аделаїда Хіллз на півдні Австралії. На цьому місці раніше (у 1800-х) була золотодобувна шахта, а грунти навколишніх 80 гектарів виявились просто ідеальними для вирощування такого винограду, який дає лише зіркові вина.

Bird in Hand Це сімейна виноробня, буквально та метафорично. Ендрю створим компанію за підтримки батьків, Майкла та Джой, тоді як його брат Джастін допомагав з маркетингом та експортом. 

Кім Мілн (Kym Milne) - головний винороб працює у виноробній галузі понад 30 років. Випускник виноробства коледжу Розуорті, він працював в Австралії, потім в Новій Зеландії (був головним виноробом Villa Maria з 1983 по 1992 рік). У 1991 році другим у Австралії здобув титул Master of Wine). Працював директором відділу вина для імпортера із Великобританії International Wine Services. Приєднався до «Bird in Hand» у 2003 році. У 2014 році Кім був названий австралійським виноробом року за версією журналу Winestate.

Ділан Лі (Dylan Lee) Народившись у глибинці Західної Австралії, Ділан провів більшу частину свого дитинства у регіоні Великого Півдня. Під час  екскурсії з геології у середній школі він відвідав деякі виноградники регіону, і запалив у собі інтерес до вирощування винограду та виноробства. У 2005 році він переїхав до Аделаїди, щоб здобути освіту винороба в Аделаїдському університеті. Пізніше він працював над врожаями у долині Північної Рони, півострові Ніагара, річці Маргарет та долині Макларен, вивчаючи найрізноманітніші методи та філософії. Він повернувся до Аделаїди у 2010 році зі своєю дружиною Лілліан, принісши широкий запас знань для Bird in Hand, почавши працювати як майстер погреба в 2011 році.

Після екстраординарного 2019 року, протягом якого компанією було здобуто три найвищі нагороди у Сан Франциско, Лондоні та удома, на Аделаїдських пагорбах, 2020 рік, схоже, може перевершити успіх і це вже буде «звичайний» порядок речей для Bird in Hand.

Сімейна компанія з глобальними амбіціями Bird in Hand продовжить робити все трохи інакше, аніж інші виноробні, із нескінченним прагненням до досконалості, створюючи вина світового класу та зосередженням уваги на міжнародних заходах і найбільшій цінності – партнерських відносинах.

Bird in Hand тісно співпрацює з британською піар-компанією Kendall and Partners, щоб «вкласти» бренд у свідомість споживачів за допомогою стратегічних співпраць у галузі мистецтва, культури, способу життя та  глобальних заходів.

Two in the Bush Sauvignon Blanc Semillon

Країна: Австралія. Регион: Аделаїда. Сорт: Совіньон блан 60%, Семільон 40%. Рік: 2019. Алко: 12,5%. Витримка: немає. Ціна: 457грн

Пагорби Аделаїди відомі найкращим Совіньоном в Австралії, а Semillon забезпечує збалансовану структуру цієї суміші. Обидва сорти були зібрані в прохолодну ніч, щоб зберегти свіжість. Ферментацыя кожного х них проходила окремо. Семільон був попередньо настоян на шкірці для додаткового аромату і смаку.

Можна відчути аромати бджолиного воску та лимонного цвіту від Semillon та аромати тропічних фруктів, цедру лимона та натяки на свіжозрізану траву від Совіньону. Смак легкий, живий і блискавичний, з освіжаючою кислотністю.

Подавати охолодженим як аперитив або в парі з морепродуктами.

 

Bird in Hand Chardonnay

Країна: Австралія. Регион: Аделаїда. Сорт: Шардоне 100%. Рік: 2018. Алко: 13%. Витримка: 9 місяців в дубі. Ціна: 697грн

Виноград Шардоне був зібраний вручну прохолодним ранком з двох майданчиків, серед яких Bird in Hand Estate у Вудсайді та прохолодний, преміальний у Mt Torrens.

Виноград віджимали цілими гронами, а сік подавався безпосередньо до барріків із французького дуба (20% нових). Ферментація на диких дріжджах з подальшим природним малолактикою, щотижневим перемішуванням. Витримка 9 місяців в дубі.

В ароматі білий персик, нектарин, абрикос і грейпфрут, поєднаний з тонкими нотками фундука та нуги. Смак структурований, богатий, з помітною кислотністю та ніжним впливом дубу.

Є ідеальним партнером до морських страв, баранини з літніми овочами.

Нагороди:

-Золото та Топ-100, міжнародний винний конкурс 2019 року в Сіднеї

 

Bird in Hand Cabernet Sauvignon

Країна: Австралія. Регион: Аделаїда. Сорт: Каберне Совіньон. Рік: 2018. Алко: 14,5%. Витримка: 18 місяців в дубі. Ціна: 697грн

Це вино з одного винограднику з низьковрожайного участку в Макклсфілді на південно-східній окраїні пагорбів Аделаїди. Цей виноградник має сильний морський вплив, його найвища точка знаходиться на 400 м над рівнем моря.

Настоювання на шкірці під час ферментації протягом 7-10 днів для максимізації кольору, аромату та таніну. Витримка18 місяців в дубових барріках (50% нові).

Отримане вино відображає теплий урожай Аделаїди-Хіллз. Аромат інтенсивно складний, сортовий з нотами чорної смородини, сливи та черешні, доповнений елементами витримки в дубі - кедром, моккою та м'ятою. Смак доволі насичений, глибокий.

Доповнить тушковану яловичину з овочами, оссо-букко з полентою з трюфелем.

 

Bird in Hand Syrah

Країна: Австралія. Регион: Аделаїда. Сорт: Сіра. Рік: 2018. Алко: 14%. Витримка: 14 місяців у французьких дубових бочках. Ціна: 697грн

Виноград доставляли на виноробню в маленьких ящиках. Кожна партія купажа ферментувалась окремо на диких дріжджах. Одну з них зброджували цілими гроздями в герметиованому ферментаторі та з підтриманням діоксиду вуглецю в головному просторі (без кисню).

Після первинної ферментації вино пройшло малолактичну ферментацію в бочці і було витримано 14 місяців у нових та вживаних французьких бочках різної величини.

Аромат ожини, фіалки, сушеної трави та спецій. Смак соковитий, фруктовий та з відтінками витримки в дубі.

Назвали вино Сіра, а не Шираз, щоб підкреслити французький стиль, характерний легендарним винам Долини Рони.

 

Nest Egg Cabernet Sauvignon

Країна: Австралія. Регион: Аделаїда. Сорт: Каберне Совіньон. Рік: 2013. Алко: 14,5%. Витримка: 18місяців в дубі. Ціна: 1997грн

Етикетка Nest Egg використовується для найвидатніших вин урожаю, незалежно від сорту. Каберне Совіньон був видатним у 2013 році, було створено 2950 пляшок з індивідуальним номером.

Вино має глибокий червоний колір та інтенсивні аромати фіалки, касісу та анісу. Смак яскравий, з шовковими танінами та смачним довгим післясмаком.

Щоб посилити задоволення від пиття, рекомендована попередня декантація.

Золоті нагороди:

-Drinks Business Global Cabernet Masters 2018

-New York International Wine Challenge 2018 – Double Gold

-San Francisco International Wine Competition 2017 – Double Gold

-New Zealand International Wine Show 2017

-Hong Kong International Wine and Spirit Competition 2017

-Decanter Asia Wine Challenge 2016

-New World Wine Awards 2016

-Melbourne International Wine Challenge 2016

 

Резюме: виноробня Bird in Hand - одна з найбільш нагороджених, ультрасучасних виноробень з Аделаїди (Австралія). Їх молодий Sauvignon Blanc Semillon 2019 року порадує любителів «фруктових бомб», витримане Chardonnay - для любителів насичених, «вершкових» вин. З червоних вибір великий: класичне Cabernet Sauvignon, Сіра в французькому стилі або лімітована версія Каберне лінійки Nest Egg.

 

Two in the Bush Sauvignon Blanc Semillon 0,75 л
0,75 л Артикул: 129591

457 грн

Bird in Hand Chardonnay 0,75 л
0,75 л Артикул: 129585

697 грн

Bird in Hand Cabernet Sauvignon 0,75 л
0,75 л Артикул: 129582

697 грн

Bird in Hand Syrah 0,75 л
0,75 л Артикул: 129583

697 грн

Nest Egg Cabernet Sauvignon 0,75 л
0,75 л Артикул: 129580

1997 грн

Статті по темі