387 грн
Залиште свій номер телефону, і ми зателефонуємо Вам через кілька хвилин!
Ріоха - дух Іспанії06.11.2019Avanteselecta - це агропромислова складова корпорації Corporacion Inveravante, яка працює в винному секторі. На даний момент об'єднує 9 іспанських виноробень, кожна з яких має власний стиль виробництва. Їх загальна фішка - популяризація автохтонних іспанських сортів винограду. Виноробня Obalo – одне з дітищ Avanteselecta. Розташована в Ріосі, точніше в La Rioja Alta, в селі під назвою Ábalos, що є серцем регіону і вважається одним з кращих в світі. Темпранільо - це ексклюзивний сорт в Обало, система підв'язки в основному гобелет (у вигляді канделябра з 3 гілками). Ці маленькі старі виноградники з віковим діапазоном від 40 до 90 років використовується для виробництва вин Crianza і Reserva.
Країна: Іспанія. Регіон: Ріоха. Сорт: 100% темпранільо. Рік: 2018. Алко: 14%. Витримка: 3 місяці в дубі. Ціна: 387грн
10% лози віком 6 років, інші - 25-річні. Виноград збирають вручну. 2 дня холодної мацерації, далі алкогольна ферментація в дубових бочках, малолактична ферментація - 50% в нових барріках з французького дуба, в яких вино і залишається для витримки. Витримка 3 місяці у французьких дубових бочках.
Має м'який, ягідний аромат з нотами спецій і гіркого шоколаду. Смак насичений, яскравий, свіжий, з бархатистою текстурою, нотами стиглих червоних ягід, приємною кислотністю і м'якими танинами. Вино ідеально підходить для щоденного вживання з будь-якими закусками і стравами середземноморської кухні, зі стравами з овочів або рису, пастою, різноманітними сирами. Нагороди OBALO 2013: STEPHEN TANZER - 90; GUIA PEÑIN 2015 - 89. OBALO 2012: GUIA PEÑIN 2014 - 90; STEPHEN TANZER -90. Країна: Іспанія. Регіон: Pіоха. Сорт: 100% темпранільо. Рік: 2016. Алко: 14%. Витримка: 12 місяців в дубі. Ціна: 537грн Лози віком від 45 до 70 років. Тільки ручний сбір винограду. Ферментація проходить в чанах з нержавіючої сталі і дубових бочках. Витримка 12 місяців у французьких дубових бочках. Дотримуючись сучасного стилю Обало, це потужне і структуроване вино було злегка округлено в дубі протягом 12 місяців. Дуб прекрасно втілюється в це вино, зберігає рубіновий колір і підкреслює сортові особливості Темпранільо. В ароматі переплітаються ноти диких ягід, чорного перцю і дикої троянди. Смак округлий, елегантний з нотами вишень, ожини і спецій. Чудово підходить до страв іспанської кухні, свинячого окісту, дичини, грибів, зрілих сирів. Нагороди: GUIA PEÑIN 2015 - 93; STEPHEN TANZER - 91. Країна: Іспанія. Регіон: Ріоха. Сорт: 100% темпранільо. Рік: 2015. Алко: 14%. Витримка: 24 місяці в дубі і 3 роки в пляшці. Ціна: 712грн Лози віком від 65 до 90 років на схилах Sierra Cantabria на висоті від 10 до 700 м над рівнем моря. Виноград збирають вручну. 2 дня холодної мацерації, ферментація в дубових бочках, малолактична ферментація - в нових барріках з французького дуба, в яких вино і залишається для витримки. Витримка 24 місяці у французькому дубі і 3 роки в пляшці. Це вино повністю відображає філософію виноробні у всій її пишності. Вироблено з найстаріших виноградників схилу. Саме старі лози Темпранільо - ключ до цього вина, дарує йому інтенсивність і довговічність. Чудове вино! Аромат подарує ноти зацукрованих фруктів, чорної смородини, комбінацію з лаврового листа, тютюну і перцю. Потужний, насичений смак, доповнений шовковистим танинами. Рекомендуємо до тушкованого м'яса, стейку з баранини і зрілих сирів. Нагороди OBALO RESERVA 2009: GUIA PEÑIN 2015 - 93; STEPHEN TANZER - 92. Резюме: знайомство з іспанським виноробством - це завжди безпрограшний варіант. Особливо якщо ми говоримо про Ріоху. Виноробня Obalo хоч і створена не так давно, в 2006 році, але виготовляє дуже достойні вина. Obalo Roble - пити зараз, для щоденного споживання, може підійти як до обіднього столу, так і до вечірньої трапези. Obalo Crianza вже потребуює до себе більш складної гастрономії і більше часу. Obalo Reserva - предмет гордості виноробні. І не дарма! Потужне і одночасно оксамитове вино огортає ароматами і смаками осені. Прикрасить святкову вечерю і порадує гурманів!
|