Залиште свій номер телефону, і ми зателефонуємо Вам через кілька хвилин!
Стара Іспанія в новому стилі, історія бренду: Ramon Canals17.02.2020Бренд – Ramon Canals Переклад – Рамон Каналс Країна –Іспанія (Пенедес, Пріорат, Монтсант) Факти - Ramon Canals - це сімейні винні погреби і власний музей вина і кави, кращий і єдиний приватний музей вина в Каталонії, який об'єднує колекцію з більш ніж 4500 експонатів з виноградників, тихих вин і кави (деякі датовані ще до н.е.). Головний винний льох розташований в Кастельв'єй-де-Розанес, невеликому містечку в 30 км від Барселони, в Пенедесі. В даний час сім'я також виробляє вина в DO Montsant і DOQ Priorat, двох каталонських регіонах, які отримали визнання і престиж. Miquel Canals Ollé був засновником виноробні, яка сьогодні носить його ім'я - Ramon Canals. Родинний дім і винні льохи в Castellví de Rosanes, невеликому селі в виноробному регіоні Пенедес, були побудовані в 1903 році. На цій землі збирали виноград, перетворюючи його в вино, яке вживали в сімейному колі. У 1975 році Miquel Canals Ollé і його син Ramon Canals Llaverol, за професією енолог, об'єднали свої ресурси і вирішили провести свої перші пляшки вина і кави на продаж. У 1978 році була заснована сучасна компанія Ramon Canals. Вона пропонує широкий асортимент продукції, яка зроблена з максимальною віддачею, щоб задовольнити найвибагливіші смаки, використовуючи завжди виноград з урахуванням щадного відношення до навколишнього середовища. Опади в цьому районі помірні і випадають протягом усього року, створюючи оптимальний мікроклімат для вирощування винограду; середня кількість опадів 500 л / метрів на квадрат на рік. Осінь - сезон максимальної кількості опадів, за якою йде весна. В регіоні Нижній Пенедес середнє показання температури становить 14,4 ºC, в той час як в центральному Пенедесі це значення становить 12 ºC. Район Верхній Пенедес - це типовий прибережний клімат, де морози зустрічаються частіше, а контраст між максимальною і мінімальною температурами посилюється. Мінімальні температури спостерігаються в січні з показником 2,63ºC, а максимальна температура в липні становить 27,78ºC. Пенедес захищений від холодних вітрів, проте регіон схильний до північно-західних і західних вітрів, а влітку морські бризи часто впливають на регіон. МОНТСАНТ DO Montsant розташований в центрі Каталонії, утворюючи кільце навколо знаменитого DOQ Priorat. DO Montsant - це DO, який був створений всього кілька років тому, але вже має престижну репутацію в усьому світі. Насправді його престиж росте настільки швидко, що DO Montsant сьогодні є одним з регіонів з найвищим рейтингом в світі. Вино вироблялося в районі Монтсант протягом тисячоліть. Це дуже ізольований район, який залежить виключно від методів сільськогосподарського виробництва, які поважають навколишнє середовище, і які служать хорошим прикладом збереження традицій. Виноградники розкинулись по гірських схилах серед оливкових гаїв, лісів і пагорбів. ПРІОРАТ Сьогодні Пріорат є одним з найпрестижніших виноробних регіонів світу. Це унікально. Це піднесено. Це чиста магія. DOQ Priorat розташований в центрі Каталонії, в густонаселеному і не гостинному районі. Лози ростуть на бідних, кам'янистих грунтах. Вони висаджені на гірських схилах, на терасах на висоті від 100 до 700 метрів над рівнем моря. Велика частина землі в пріорат складається зі сланцю кремнезему, відомого місцевим жителям як «llicorella», і саме llicorella надає винам Пріорат свій унікальний характер. Середня врожайність на одну лозу часто становить менше 1 кг, і це надає виноградам прекрасні властивості, які стають чистим золотом в руках хорошого винороба. Сьогодні молоде покоління, Рамон і Марта, готові успадкувати сімейну мудрість і зберегти її як культурну спадщину, компанію в гармонії з технічними досягненнями і постійно зростаючим ринком збуту. Рамон має медичну освіту, ступінь енології і ступінь магістра в галузі виноградарства, енології і маркетингу вина. Він має великий досвід виробництва вина в декількох найпрестижніших виноробних регіонах світу: у Франції (Шампань), Австралії (долина Ярра і Тасманія), Нової Зеландії (Мальборо), Каліфорнії (долина Напа) і Англії. Рамон відповідає за виноробство і комерційну діяльність компанії. Марта має освіту в сфері бізнесу і відповідає за адміністрування, контроль якості всіх продуктів компанії. В даний час сімейна компанія виробляє вино в 4 виноробних регіонах: DO Penedès, DO Cava, DOQ Priorat і DO Montsant. ПЕНЕДЕС Винні погреби Ramon Canals розташовані в Кастельв'єй-де-Розанес, невеликому містечку в регіоні Пенедес, приблизно в 30 км від Барселони, між містами Марторель і Геліда. Пенедес має площу близько 1557 км2, які розділені на три області: - Нижній Пенедес, Центральний Пенедес і Верхній Пенедес: вплив сонця і моря надає району Нижній Пенедес жаркий, але порівняно м'який клімат, що підходить для вирощування традиційних сортів винограду для виробництва кави, такі як Xarel.lo і Macabeo; -Температура в Центральному Пенедесі трохи нижче, ніж в раніше згаданії області, росте Ксарелло, Макабео, Мускат і Гарнача; - Верхній Пенедес - самий внутрішній, захищений і більш холодний район, с висотами до 700 м (2600 футів) над рівнем моря. Це кращий район для вирощування Parellada і Sauvignon Blanc. Територія Пенедеської області дуже різноманітна, хоча велика частина регіону використовується для вирощування сільськогосподарських культур і має подібні характеристики. Грунт глибокий, але не дуже піщаний і не дуже важкий, чудово пропускає і добре тримає дощову воду. Основна грунта на наших виноградниках - крейдяна глина. Клімат регіону Пенедес типово середземноморський, в якому багато світла і багато прямих сонячних променів, зима м'яка, а літо не дуже спекотне. Регіон Пенедес має широке розмаїття мікроклімату, що є наслідком його близькості до узбережжя і його висоти, яка в нашому випадку сильно варіюється, так як деякі виноградники розташовані на висоті 500 метрів над рівнем моря.
Суміш сортів винограду Xarel.lo, Macabeo і Parellada.
Друга ферментація проходить в пляшках більше 24 місяців в підвалах, де досягає зрілості.
1-я ферментація - виноград збирається вручну, щоб вибрати кращий виноград у вересні, коли кожен сорт досягає свого піку дозрівання. Використовується тільки сусло-самоплив. Кожен сорт винограду ферментується окремо при постійній температурі 16ºC у резервуарах з нержавіючої сталі.
2-я ферментація - Xarel.lo 50%, Macabeo 30%, Parellada 20%. Температура бродіння: 15-18 ºC. Період старіння: більше 24 місяців. Цукор: 6 г / л.
Аромат: інтенсивний з фруктовими і квітковими відтінками, ніжними нотами старіння.
Смак: свіжий, злегка солодкий і дуже округлий.
Гастрономія: рекомендується для асорті салатів, паст, рису і рибних страв.
MARTA PASSIÓ RESERVA VINTAGE 2016 Brut
Суміш Xarel.lo, Macabeo, Parellada і Garnacha.
Друга ферментація в пляшках більше 24 місяців в наших підвалах.
Регіон: D.О. Cava. Субрегіон: Центральний Пенедес (Macabeu, Xarel.lo і Garnatxa) і Верхній Пенедес (Parellada). Висота виноградників: 110 м (Xarel.lo), 250 м (Macabeu і Garnacha) і 320 м (Parellada).
Клімат: м'який середземноморський. Річна кількість опадів: в середньому 515 літрів на квадратний метр. Грунт: глина і вапняк.
1-я ферментація- зібрана вручну, щоб вибрати кращий виноград у вересні, коли кожен сорт досягає свого піку дозрівання. Кожен сорт винограду ферментує окремо при постійній температурі 16ºC у резервуарах з нержавіючої сталі.
2-я ферментація - 40% Xarel.lo, 35% Macabeu, 20% Parellada і 5% Garnatxa. Температура бродіння: 15-18 ºC. Період старіння: більше 24 місяців. Цукор: 6 г/л.
Xarel.lo, Macabeu і Muscat з виноградників Penedès є основою для Marta Violet. Це свіже, фруктове, квіткове біле вино.
Регіон: D.О. Пенедес. Субрегіон: Верхній Пенедес (Маскат) і Центральний Пенедес (Xarel.lo і Macabeo). Висота виноградників: 150 м (Xarel.lo і Macabeo) і 250 м (Мускат). Клімат: м'який середземноморський. Річна кількість опадів: в середньому 465 літрів на квадратний метр. Грунт: глина і вапняк.
Збір врожаю: ручний збір, щоб вибрати кращий виноград.
Кожен сорт винограду ферментує окремо при постійній температурі 16ºC у невеликих резервуарах з нержавіючої сталі. Суміш: Xarel.lo, Macabeo і Muscat. Температура бродіння: 15-16 ºC. Аромат: свіжий з фруктовими і квітковими нотками. У нього хороший баланс і приємний післясмак. Гастрономія: рекомендується як аперитив, для різних салатів, паст, рису і рибних страв. Насолоджуйтесь в будь-який час дня.
Біле вино, вироблене з сорту винограду Xarel.lo з 100% органічних сертифікованих старих виноградників, вирощених в регіоні Пенедес. Сік був підданий холодної мацерації з шкіркою, щоб отримати типовість цього місцевого сорту винограду. Онна - вино з ароматом білих і тропічних фруктів, насичене, приємне і сухе. Вино з веганським сертифікатом !!!
Регіон: D.О. Пенедес. Субрегіон: Центральний Пенедес (Xarel.lo). Висота виноградників: 150 м (Xarel.lo). Клімат: м'який середземноморський. Річна кількість опадів: в середньому 465 літрів на квадратний метр. Грунт: глина і вапняк.
Збір врожаю: вручну, щоб вибрати кращий виноград. Прес та мацерація на шкірці протягом 6 годин. Температура бродіння:15-16 ºC. Аромат: свіжий з ароматом білих і тропічних фруктів. Смак: У нього хороший баланс, насичений, з приємним і сухим післясмаком. Гастрономія: рекомендується для аперитиву, різних салатів, пасти, рису і рибних страв.
Червоні сорти винограду Garnaсрa і Samsó (відомий так само як Mazuelo, Bovale Grande, Cariñena, Carinyena, Samsó, Carignane, Carignano) з виноградників Poboleda є основою для червоного вина Sentiments 2017.
Сорти винограду: Гарнача і Самсо. Регіон: D.O.Q. Пріорат. Субрегіон: Поболеда. Висота виноградників: 380м. Клімат: м'який середземноморський і континентальний натяк. Річна кількість опадів: в середньому 493 літри на квадратний метр.
Збір врожаю: вручну, щоб вибрати кращий виноград. Збір урожаю починається в середині вересня з Garnacha і закінчується в кінці вересня з Samsó.
Виноробство: холодна попередня ферментація з мацерацією і обережне витяг з допомогою пігменту (punchdown) з подальшою 20-денний мацерацією під час ферментації. Після завершення ферментації 4-6 місяців витримки в співвідношенні 50% / 50% 225 л нових бочок з французького та американського дуба. Виробництво Vintage 2017: 7.000 пляшок.
Аромат: інтенсивний і свіжий аромат червоних фруктів, підсмажених нот і відтінків родзинок. Смак: округлий і приємний, з довгим і свіжим післясмаком. Рекомендують подавати до нього м'ясо, печеня, рагу, гриби і сири з пліснявою.
Червоні сорти винограду Garnatxa, Samsó і Syrah з виноградників La Morera del Montsant є основою для червоного вина Sentiments Únics 2012 видатного вина, створеного з кращих ділянок Finca Mas de l'Abella.
Регіон: D.O.Q. Пріорат. Субрегіон: Ла Морера дель Монтсант. Висота виноградників: 400м. Клімат: м'який середземноморський і континентальний натяк. Річна кількість опадів: в середньому 505 літрів на квадратний метр. Збір врожаю: вручну, щоб вибрати кращий виноград. Збір врожаю починається 15 жовтня 2012 року.
Холодна попередня ферментація, мацерація і дбайлива екстракція пігменту (punchdown) з подальшою 20-денний мацерацією під час ферментації. Після завершення ферментації, 12 місяців витримки в суміші 50/50 225 л нових бочок з французького та американського дуба. Виробництво Vintage 2012: 998 пляшок.
Sentiments 2012 - дуже складне вино. Він являє інтенсивний рубіновий колір. Аромат: насичений, з темно-чорними фруктами (сливи), підсмаженими і бальзамними нотами, тютюновими нотками і шкіряними нотами в цікавому букеті. У смаку це вино із середнім тілом, з хорошою концентрацією фруктів (знову ж чорний). У міру того, як вино розкривається і розвивається, воно демонструє пряні і трав'яні нюанси.
Рекомендується подавати до нього м'ясо, печеня, рагу, гриби і блакитні сири. Температура подачі: 14-16ºC. Декантація рекомендується. Вино буде добре старіти в пляшках протягом наступних 2-3 років.
Червоні сорти винограду Garnacha і Samsó з виноградників Els Guillamets є базою для Siana 2016.
Регіон: D.О. Montsant. Субрегіон: Ельс Гіаметс. Висота виноградників: 280м (Garnatxa) і 320м (Samsó). Клімат: м'який середземноморський і континентальний. Річна кількість опадів: в середньому 525 літрів на квадратний метр.
Збір урожаю починається в середині вересня з Garnacha і закінчується в кінці вересня з Samsó. Холодна попередня ферментація з мацерацією і обережне витяг пігменту (punchdown) з подальшою 20-денний мацерацією під час ферментації. Після завершення ферментації 9 місяців витримується в бочках (225 л) і 2 роки у великих бочках з французького та американського дуба.
Виробництво Vintage 2016: 20 000 пляшок.
Аромат: інтенсивний і елегантний аромат стиглих червоних фруктів і варення, з відтінками анісу, ніжними нотками нового дуба і мінеральними нотками.
Смак: округлий, приємний, потужний. Довгий післясмак, який підкреслює його особливий пряний характер.
Гастрономія: Рекомендується поєднувати з будь-яким білим або червоним м'ясом (м'ясо птиці, дика дичину, рагу, печеню з баранини, яловичина ...), з тушкованими бобами і сирами. Температура подачі: 14-16ºC. Декантація рекомендується.
|