267 грн
Залиште свій номер телефону, і ми зателефонуємо Вам через кілька хвилин!
Смак півдня від Farnese !!!20.02.2020Заснована в Абруццо в 1994 році трьома друзями (трьома мрійниками) з обмеженими фінансовими ресурсами, але з інноваційної бізнес-моделлю. В даний час працює в 6 регіонах. В їхній команді 20 виноробів з досвідом роботи за кордоном. Farnese Group - молода корпорація, яка всього за кілька років стала провідним експортером в Південній Італії. Її обсяг виробництва сягає 13 млн пляшок. Сьогодні Farnese Group має в своєму складі 7 виноробень Південної Італії, зокрема Cantine Cellaro, Vigneti Del Vulture, Vigneti Zabu, Farnese Vini, Caldora, Vesevo і Vigneti Del Salento. Свою репутацію Farnese також побудувала на національних міжнародних нагородах: -три роки поспіль Farnese визнавалася компанією року в своїх галузі!!! -5 раз вина корпорації ставали «винами року»!!! -за останні роки її вина отримали понад 30 міжнародних золотих медалей і трофеїв!!! Vigneti Del Salento - молода компанія, заснована в 2013 році на основі Feudi di Sam Marzano. Швидко отримала ту ж славу, що і її попередниця і вийшла в топ кращих виноробень регіону!!! Своїм успіхом Vigneti Del Salento, безумовно, зобов'язана політиці Farnese Group і двом виноробам - Filippo Baccalaro і Teo D'Appolito. Після багатьох років досліджень їм вдалося знайти старі виноградники в районі Мандурія і Сави, які завдяки своїм специфічним грунтово-кліматичним умовам вважаються найбільш придатними для винограду Примітиво. Також вирощують і інші автохтонні сорти винограду, зокрема Негроамаро, Мальзія Нера з червоних і Вердехо з білих. Країна: Італія. Регіон: Апулія. Сорт: негроамаро. Рік: 2018. Алко:14%. Витримка: 4-5 месяців в бочках з французського і американського дуба. Ціна: 247 грн Негроамаро (в перекладі з італійської negro означає «чорний» і amaro - «гіркий»). Цінується за свій темний колір, середньо-повнотілі таніни і смак темних ягід. Різноманітність також може додати земляні тони, лікарські аромати, спеції (гвоздика, кориця і запашний перець). Ручний збір винограду. Відокремлення гребенів і подрібнення винограду. Мацерація при контрольованій температурі протягом 8-10 днів з регулярним ремонтажем (перемішуванням). Знімання з осаду і малолактична ферментація в ємностях з нержавіючої сталі. Витримка 4-5 місяців в бочках з французького та американського дуба. Яскравий фруктовий аромат з нотами чорної смородини, полуниці і ожини. Смак оксамитовий, в міру свіжий. Країна: Італія. Регіон: Апулія. Сорт: примітиво. Рік: 2018. Алко: 14%. Ціна: 247 грн Примітиво (в перекладі - ранній) – червоний сорт винограду, з якого виходять насичені, танінні, ароматні, високоалкогольні вина з легкою пікантною гірчинкою вишневої кісточки. Мацерація при контрольованій температурі протягом 8-10 днів з регулярним ремонтажем. Знімання з осаду і малолактична ферментація в ємностях з нержавіючої сталі. Аромат насичений, фруктовий з нотами вишні, сливи, ванілі і какао. Смак м'який, але стійкий з бархатистими танінами. Країна: Італія. Регіон: Апулія, Сицилія, Абруццо. Сорт: монтепульчано, примітиво, нерелло маскалезе. Алко: 14,5%. Витримка: 12 місяців в дубових барріках. Ціна: 1197 грн Вино відображає характер 3-х автохтонних сортів винограду. За рахунок більш пізнього збору врожаю, виноград накопичує великий вміст цукру і у вині крім високого алкоголю присутній залишковий цукор. В ароматі Ви знайдете приємні мотиви вишні, сливи, стиглої чорної смородини, тютюну, велику кількість джемових відтінків. Смак відмінно структурований, м'який, з бархатистими танінами, дуже стійкий, з пряними мотивами ванілі і шоколаду. Не покидає відчуття, що ти п'єш нектар! Подавати з червоним м'ясом, дичиною. Farnese Edizione Collection Limited Release Країна: Італія. Регіон: Апулія. Сорт: монтепульчано, примітиво, санджовезе, негроамаро, мальвазія нера. Рік: 2017. Алко: 14,5%. Витримка: 18 місяців в дубі. Ціна: 1297 грн Вино містить характер 5-ти південних сортів винограду. Має інтенсивний аромат стиглої вишні, соковитою чорної смородини, поряд з мотивами трав, кориці, гвоздики, какао, лакриці і мінералів. Смак відмінно структурований, збалансований, з бархатистими танінами. Ідеально з м'ясом на грилі і з витриманими сирами. Farnese Edizione Cinque Autoctoni Країна: Італія. Регіон: Апулія, Абруццо. Сорт: монтепульчано, санджовезе, примітиво, негроамаро, мальвазія нера. Рік: 2018. Алко: 14,5%. Витримка: 13 місяців в дубових бочках. Ціна: 1097 грн Виноград з двох регіонів Італії, 5-ти типових південних сортів винограду. М'яке пресування, мацерація і бродіння протягом 25 днів, яблучно-молочне бродіння і витримка в дубових бочках13 місяців. Аромат інтенсивний, фруктовий, з нотами ожини і вишні, відтінками трав, кориці, гвоздики, какао, лакриці і мінеральною нотою. Смак добре збалансований, теплий, стійкий, з м'якими танінами. Спробуйте з м'ясною нарізкою, пастою з червоним м'ясом або дичиною, піцою. Відомий винний критик Лука Мароні, якого називають італійським Робертом Паркером, поставивши цьому вину 99 баллов !!!
Резюме: Якщо Ваша пристрасть - потужні фруктові вина, джемові аромати і трохи солодкуватий смак, то Farnese завоює Ваші серця!!!
|