До бесплатной доставки вам осталось : 1000 грн.
Залиште свій номер телефону, і ми зателефонуємо Вам через кілька хвилин!
Найсмачніша із пристрастей…08.12.2014Ранок. Київ тільки-тільки набирає обертів. Відкриваються двері офісів, крамничок і кафе, заварюються мільйони чашок кави та чаю; перші діалоги, емоції і завдання. У Wine Time поки відносно спокійно, сомельє перевіряють чи усі їх вина «прокинулись» і готові до нового дня, тим часом завершуються вранішні приготування і на гастрономії, аромат свіжої випічки огортає теплом настрою... Лише дегустаційна зала у ці години могла собі дозволити затишно подрімати, і то не завжди. Приміром, протягом кількох останніх осінніх тижнів в оточенні великих вин і прозорих стін, що відділяють від виномаркету хіба що умовно, новий день тут починали вісімнадцятеро бажаючих зазирнути у світ сомельє з середини. Wine Time розвивається, з’являються нові плани і мрії, тож вже в тринадцяте Віталій Ковач запустив «механізм» Школи сомельє, аби одним дати дорогу у професіональний світ, а іншим – допомогти взяти бажані вершини сприйняття і розуміння найароматніших і найсмачніших відтінків планети…
Віталій Ковач «Школа продовжує розвиватися, від сезону до сезону вдосконалюємо ряд деталей і тонкощів, починаючи із суто технічних до найрізноманітніших нюансів теорії і практики. Якщо пам’ятаєте, ми від початку намагалися не обмежувати себе якимись рамками, не озирались на шаблони, багато поїздили Україною, прислухалися до настроїв, підказок й побажань і одразу ж в міру можливості реалізовували це на практиці... Так, на сьогодні ще далеко не все із того, що хотілося б, втілено в життя, але проект справді дуже цікаво росте, стаючи динамічнішим і гнучкішим. Що далі, то більше все це схоже на свого роду подорож, пригоду, аніж на консервативну школу чи курс»
Дмитро Гуринчик «Насправді, із кожним роком по обидва боки Школи сомельє рівень відчутно зростає, працювати в проекті напрочуд цікаво, оскільки це і продуктивний зворотній зв’язок, і можливість безпосередньо впливати на ситуацію. Справа в тому, що винна культура в Україні на сьогодні розвивається дещо швидше, аніж сигарна, і в цьому сенсі є над чим працювати, адже сомельє – це якраз ті люди, котрі спроможні якісно рухати вперед кожну зі сфер…»
Людмила Нікітчіна «Вже чотири роки працюю у сфері ресторанного бізнесу, робота досить цікава, але в якийсь момент з’явилося відчуття, що все таки потрібно продовжувати пошук, знайти щось ще більш своє, що по-справжньому приносило б задоволення. Ідея зі Школою сомельє абсолютно себе виправдала, навіть більше ніж! Фішка – настрій, не продавати вино, як пересічний продукт, а продавати гостям настрій. Мій драйв – це ті емоції, які можна передати гостям з допомогою вина, адже настрій різний у кожній пляшці, настрій різний у гостей, і коли вдається зрозуміти і підібрати у вині той настрій, якого потребує людина – це просто кайф!» Наталя Піскова «Ідея зі Школою сомельє назрівала давно, оскільки був певний інтерес на любительському рівні, ми з чоловіком часто буваємо закордоном, немало доводилось пробувати вин; одного разу навіть потрапили на відповідну виставку, що ще більше активізувало інтерес. Хотілося рухатись далі в цьому напрямку... Враження від Школи сомельє лишились дуже позитивні, ви ж чудово знаєте Віталія, він намагається підходити до справи максимально об’ємно, окрім інформації по темі, йдеться також і про свого роду «уроки» мистецтва, географії, туризму і т.п. Навіть не перечитуючи конспект, відзначу, що дуже багато всього в голові лишилося…» Вадим Гуров «Завжди любив смачно поїсти, тема цікава, тож пробував розвиватися в цьому напрямку. Багато вчився, експериментував, намагався осмислити і втілити в життя якісь нестандартні речі, зрештою, життя підкинуло нагоду попрацювати гастрономом в одному із київських виномаркетів. З часом захотілося рухатись ще далі, з’явились думки про еногастрономію, про інший рівень сприйняття теми і, врешті – Школа сомельє. І це дійсно новий рівень, адже йдеться вже не просто про особистий якийсь рух і розвиток – хочеться допомагати іншим, долучитися до відповідних процесів у масштабах країни. Підсумовуючи емоції і досвід Школи сомельє, відзначу – це таки справді була для нас свого роду подорож і пригода, ти начебто і знаходишся за партою, але відчуваєш і пізнаєш весь світ…» Наступна Школа сомельє в оновленому форматі стартує орієнтовно в кінці січня. Автор: Сергій Шалайко |
Режим роботи
Пн-Пт 9:00-18:00 Сб 10:00-13:00 Нд – вихіднийТелефони
0 (800) 330 370 (050) 315 37 37Залиште свій номер телефону, і ми зателефонуємо Вам через кілька хвилин!
Підписатись
Останні новини та події© Всі права захищені 2024. WINETIME Мы продаем алкоголь только совершеннолетним .
Сайт розроблений дизайн студією VIS-A-VIS